Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Μεταφορά μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου έτους 2008 - 2009

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ενόψει της λήξης του σχολικού έτους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες οφειλές της μεταφοράς των μαθητών με τα πούλμαν. Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε το πρόγραμμα εκτιμούμε ότι εξελίχθηκε σε γενικές γραμμές καλά. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα μερικές εκκρεμότητες και παρακαλούμε να τις τακτοποιήσετε.


Συγκεκριμένα για το μήνα Ιούνιο θα πληρώσουμε το μισό κόμιστρο*, δηλαδή 25 ευρώ (20 για τη μονή διαδρομή). Συνολικά, για όλο το χρόνο, θα πρέπει να έχουν καταβληθεί 450 ευρώ (360 για τη μονή διαδρομή). Παρακαλούμε ελέγξτε το συνολικό ποσό που τυχόν οφείλετε. Σε περίπτωση πλεονάσματος αυτό θα μεταφερθεί στο όνομά σας για τον Σεπτέμβριο.


*Εξαιρούνται οι μαθητές της Γ΄λυκείου, που δεν θα πληρώσουν για τον Ιούνιο, δηλαδή το συνολικό ποσό για όλο το χρόνο είναι 400 ευρώ.



Σας υπενθυμίζουμε τον αριθμό του λογαριασμού για τους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου: Eurobank:0026-0015-77-0103050432.

Επιπλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από μια πολύπλοκη διαδικασία, ανοίχτηκαν λογαριασμοί στο όνομα του συλλόγου. Από Σεπτέμβριο δεν θα ισχύουν πλέον οι προσωπικοί λογαριασμοί. Άρα, για μια ακόμα φορά θα υποστούμε μία αλλαγή στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Αυτοί όμως, από δω και πέρα, θα είναι σταθεροί, ανεξάρτητα από το Δ.Σ. που θα αναλαμβάνει κάθε διετία. Διαχειριστές των λογαριασμών θα είναι ο εκάστοτε πρόεδρος, αντιπρόεδρος και ταμίας. Σας παραθέτουμε τους νέους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών και σας ενημερώνουμε ότι η καταβολή των κομίστρων, για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας, από τη νέα χρονιά θα γίνεται σε 2 δόσεις (Σεπτέμβριο, Ιανουάριο).



Για τους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού:
? Eurobank:       ---------------------------------------
? IBAN: GR         ----------------------------------------

Για τους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου:
? Eurobank:        ---------------------------------------
? IBAN:                 ---------------------------------------
? Κοινό ταμείο: ---------------------------------------
? IBAN:                 ---------------------------------------

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.