Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση χρημάτων από γονείς του Δημοτικού για την προσφυγή στο ΣτΕ κατά των εξετάσεων


Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Σας γνωρίζουμε ότι η από 6-3-2013 Γ.Σ., η οποία συνεδρίασε σε απαρτία, έλαβε την απόφαση, μετά από εισήγηση του Διασυλλογικού οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, να ανατεθεί στο  δικηγορικό γραφείο «Φώτη Χατζηφώτη & Συνεργάτες», η κατάθεση και εκδίκαση προσφυγής στο ΣΤΕ, ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής, με στόχο την ακύρωση των σχετικών διατάξεων.

Το κόστος ανά Σύλλογο, σύμφωνα με την προσφορά του δικηγορικού γραφείου που θα αναλάβει, ανέρχεται στα 500-700 ευρώ περίπου.  Για τον σκοπό αυτό και επειδή ο Σύλλογος δεν διαθέτει επαρκές αποθεματικό, λόγω του μικρού αριθμού ετησίων συνδρομών, οι γονείς του Δημοτικού καλούνται να συνεισφέρουν έκτακτη εισφορά 10 ευρώ ανά οικογένεια, ώστε να καταβάλλουμε τη σχετική δαπάνη.

Σας επισημαίνουμε ότι τα χρήματα πρέπει να συγκεντρωθούν άμεσα, προκειμένου να συμμετέχουμε στις σχετικές δικαστικές ενέργειες και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και οι εξελίξεις.

Ημέρα καταβολής, από γονείς ή από μαθητές, για λόγους πρακτικούς, ορίζεται η Πέμπτη 21-3-2013 που θα παρευρίσκεται στο σχολείο μέλη του Δ.Σ.,

Η συνδρομή   για το Σύλλογο είναι 10 ευρώ για το έτος  2012-2013. Το ποσό της συνδρομής συγκεντρώνεται από τα μέλη του Δ.Σ την ίδια ημέρα.