Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ANAΚΟΙΝΩΣΗ


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών
http://goneis.blogspot.gr/
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Όπως γνωρίζεται ο σύλλογος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του ταμείου του ή και την ενίσχυση του ταμείου του σχολείου, για την υλοποίηση δραστηριοτήτων, την αντιμετώπιση προβλημάτων ή και την αγορά εξοπλισμού που δεν μπορεί να καλύψει ο προϋπολογισμός του. Το κύριο  μέρος  των εσόδων του προέρχεται από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του Συλλόγου, που είναι οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών.
Παρακαλούμε όσους  γονείς, δεν έχουν καταβάλλει ακόμα την ετήσια συνδρομή τους ,να μας βοηθήσουν και να καταβάλλουν εφόσον το επιθυμούν το ποσό των 10 € ανά οικογένεια ,  όπως προβλέπεται από το καταστατικό . 
Το ποσό μπορεί να κατατεθεί στον φάκελο που σας δόθηκε,αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας και την τάξη φοίτησης και  να το επιστρέψετε δινοντας το από το παιδι σας στον υπευθυνο καθηγητη της ταξης του (υπ΄οψιν Συλλογου Γονεων & Κηδεμονων)
Προκειμένου να επικαιροποιηθεί  το μητρώο μελών του συλλόγου , σας παρακαλούμε όπως αναγραψετε στον φακελο η¨ μας αποστείλετε τα στοιχεία σας στο email του Συλλόγου «goneis.peiramatiko@gmail.com» , προκειμένου να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την χρήση κινητών τηλεφώνων από μαθητές/τριες στο Σχολείο και να διευκρινίσει τα ακόλουθα: Σύμφωνα με τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση κινητού τηλεφώνου. Ως εκ τούτου όσοι/εςμαθητές/τριες φέρουν στο Σχολείο κινητό τηλέφωνο, θα πρέπει να το τοποθετούν απενεργοποιημένο στις τσάντες τους. Τονίζεται, επίσης, ότι η χρήση του κινητού τηλεφώνου για φωτογράφιση, ηχογράφηση ή οπτικογράφηση οποιουδήποτε προσώπου μέσα στον χώρο του Σχολείου και η ανάρτηση του υλικού αυτού στο διαδίκτυο, αποτελεί σοβαρό παράπτωμα καθώς συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων των προσώπων που εμφανίζονται εν αγνοία τους και χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας .

Τα μέλη του ΔΣ