Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Όπως γνωρίζετε ο σύλλογος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του ταμείου του ή και την ενίσχυση του ταμείου του σχολείου, για την υλοποίηση δραστηριοτήτων, την αντιμετώπιση προβλημάτων ή και την αγορά εξοπλισμού που δεν μπορεί να καλύψει ο προϋπολογισμός του. Το κύριο  μέρος  των εσόδων του προέρχεται από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του Συλλόγου, που είναι οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών.Τα χρήματα που συγκεντρώνονται επιστρέφουν μέσω διαφόρων δράσεων στα παιδιά σας.
Παρακαλούμε όσους  γονείς  , δεν έχουν καταβάλλει ακόμα την ετήσια συνδρομή τους ( όπως ζητήθηκε με την από  6/10/2016  σχετική Ανακοίνωση του Συλλόγου , η οποία σας έχει αποσταλεί μέσω των παιδιών   ) ,να μας βοηθήσουν και να καταβάλλουν  το ποσό των 10 € ανά οικογένεια ,  όπως προβλέπεται από το καταστατικό .
Το ποσό μπορεί να κατατεθεί σε Τραπεζικό Λογαριασμό     (0026.0082.44.0101353770) της   EUROBANK , αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας και την τάξη φοίτησης, διαφορετικά επικοινωνήστε με τον κο Κολλιόπουλο στο 6974709686.
Για να επικαιροποιηθεί   το μητρώο μελών του συλλόγου , σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο emailτου Συλλόγου «goneis.peiramatiko@gmail.com» , προκειμένου να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο  
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας .
Τα μέλη του ΔΣ